Unieke handgeblazen glazen bol urn

Dit unieke product wordt met de handgeblazen. U kunt de glazen bol urn ook buiten zetten, beschut onder een boom of op een bloembed neerleggen. Een tip die we wel mee willen geven is om de glazen bol urn in de winter goed in te pakken of tijdens de koude periode binnen te zetten. Niemand komt op het idee dat in deze glazen bol urn de as van een dierbare wordt bewaard.

Deze glazen bol urn is ook een sieraad in uw huis. U kunt deze glazen bol urn ook op een mooie grote boomschijf zetten en erom heen decoreren afhankelijk van de jaargetijden of feestdagen.De glazen bol urnen zien er in het echt nog prachtiger uit dan op de foto. Zoals de artikelnaam al zegt, ze zijn uniek. Daarom kan er niet worden gegarandeerd dat elke bol er hetzelfde er uit ziet. Er zijn verschillende glazen bol urnen van patroon en kleurencombinatie.

Daarnaast is het mogelijk om het eventuele vullen van de as door ons te laten doen. Dit is niet standaard in de prijs inbegrepen. We zijn vakkundig opgeleid om dit liefdevol en met respect te doen.

Afmetingen:
Ongeveer 18 cm in doorsnee

Accessoires:
Sluiting en plexiglas ring om glazen bol urn op te zetten

Prijzen:
Alleen de glazen bol urn – prijs op aanvraag
Glazen bol urn met vullen – prijs op aanvraag
Glazen bol urn met vullen en boomschijf – prijs op aanvraag