Over ons

Eigenaar

Graag stel ik me hier aan u voor:

Ik ben Marie-Louise Janssen en eigenaar van Herdenkgeschenk. Mijn bedrijfsnaam is ontstaan doordat ik 11 jaar lang in de uitvaartbranche heb gewerkt. Voor mij heeft de naam herdenkgeschenk een hele andere betekenis. Ongeacht wat voor cadeau je krijgt of dat nu voor je verjaardag is, huwelijk, geboorte, jubileum, afscheid ect. Het is een geschenk, om te herinneren.

Mijn bedrijf Herdenkgeschenk maakt producten die alle facetten van het leven weergeven. Van cadeau artikelen, relatiegeschenken, promotiemateriaal, tot aan herinneringsproducten. Zo krijgen onze klanten altijd een uniek geschenk om te geven.

Wij zijn gespecialiseerd in laser graveren op verschillende materialen, en hebben ook een borduurservice.

Zowel voor de particulieren of zakelijke markt, kleine of grote oplages wij staan klaar voor u. Heeft u wensen? Alles kan in overleg om samen met u tot een mooi product te komen.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Ik ben afgestudeerd in België als Webdesigner & Social Media Manager. Door deze achtergrond, ben ik grafisch sterk. Zo kan mijn klanten optimaal helpen waar nodig is. Met alle eigen ervaringen kan ik een persoonlijke touch en exclusiviteit geven aan de producten.

Door onze klantgerichtheid en service die wij bieden is, onze slogan dan ook ‘By Marie-Louise with love’

 

Wij hebben o.a. opdrachten mogen verzorgen voor…………………..