Herinneringsproducten voor uw huisdier

We hopen allemaal dat het niet gebeurt, maar er komt een moment dat afscheid nemen van een geliefd huisdier; hond, poes, konijn, cavia, paard etc. onvermijdelijk is.

Wij bieden de mogelijk om herinneringsproducten bij ons te bestellen voor uw huisdier. Wij kunnen dit product nog persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan naam, datums, of een toevoeging van een extra zin van max.15 tekens of alleen een beknopte tekst. Alles voor uw geliefde huisdier(en). Dit wordt vakkundig verwerkt d.m.v. lasergraveren. Wij graveren op hout, keramiek, geanodiseerd metaal, etc. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Hout

Urn
Kan gegraveerd worden met naam, geboorte/sterfdatum of een mooie beknopte tekst. Te bestellen in verschillende maten en houtsoorten.

Prijs op aanvraag

Keramiek

Kan gegraveerd worden met naam geboorte/sterfdatum, of alleen een mooie beknopte tekst op de achterzijde. Voorzijde een mooie opdruk van ras hond of kat. Te bestellen in verschillende maten.

Urn voor je huisdier

 

 

 

 

 

Prijs op aanvraag

Swarovski look hondenpoot of hart

Kan gegraveerd worden met naam, geboorte/sterfdatum, of alleen een mooie beknopte tekst op de achterzijde. Te bestellen in verschillende maten en in acht verschillende kleuren. Met of zonder kaarshouder in de deksel voor een waxinelichtje.

Urn met hondenpoot

 

 

 

 

prijs op aanvraag

Boomschijf met schors berkenhout ca. 20 cm

boomschijf-gegraveerdWordt gegraveerd met de naam, geboorte/sterfdatum, of een mooie beknopte tekst. Dit product kan geplaatst worden de gedenkplaats bijvoorbeeld in de tuin etc. Dit product zal na verloop van tijd mee op gaan in de natuur. We kunnen ook grotere maten boomschijven leveren of andere boomsoorten. Dit kan altijd op aanvraag.

Prijs op aanvraag

Foto op hout

Foto gegraveerd op houtEen mooie foto laten lasergraveren van uw huisdier of dierbare op hout, ter herinnering, of als cadeau voor een verjaardag, huwelijk, of ter ere van een jubileum of speciale gelegenheid. Er wordt ook een kleine schildersezel meegeleverd, waar u het product opzet.

Prijs op aanvraag

“Urn Return” een ecologische urn

Ecologische urnDeze ecologische urn is gemaakt van kokosvezel er kan een boomstekje ingeplant worden. Er zit een rijstvezelzak bij om de as in te doen. Dit product is ecologisch afbreekbaar. De as van de overledene of groter huisdier zal ervoor zorgen dat de boom gaat groeien. In dit pakket krijgt u ook een boomschijf meegeleverd. U kunt dan kiezen om de naam, geboorte/sterfdatum, of een mooie beknopte tekst door ons erop laten graveren. Deze boomschijf zal dan ook over een tijd één worden met de natuur.

Prijs op aanvraag

Herinneringsdoosje

Houten herinneringsdoos

Wij lasergraveren ook houten herinneringsdoosje. Bovenop de deksel kunt u kiezen om naam, geboorte/sterfdatum, mooie beknopte tekst, roos, hart, infinity symbool, vlinder, of iets anders wat u zelf heeft ontworpen, wat digitaal correct is opgemaakt. In dit houtendoosje kunt dan kleine spullen van uw dierbare of huisdier bewaren.

Prijs op aanvraag

Wat is lasergraveren ?

Lasergraveren is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. De laserstraal gebruikt hitte om de toplaag van het artikel te graveren. Kleur wordt bepaald door het materiaal. Om op deze manier te graveren kun je heel gedetailleerd werken op verschillende materialen.

Berekening gewicht van uw huisdier

Gewicht huisdier (oorspronkelijk) Formaat urn (ongeveer 3 tot 4% lichaamsgewicht)
 tot 12 kg  0.5 ltr
 12 tot 25 kg  1.0 ltr
 25 tot 40 kg  1 tot 1.5 ltr
 45 tot 65 kg  1,5 tot 2,5 ltr
 65 tot 75 kg en meer  2,0 tot 3.0 ltr

De hoeveelheid as hangt o.a. af van de fysieke bouw en gesteldheid van uw huisdier. Huisdieren van gelijk gewicht kunnen dus een verschillend gewicht aan as hebben!

 

Bestellen:

Wij kunnen een zeer grote collectie aanbieden vanuit onze leveranciers. Ook is het mogelijk afhankelijk van het materiaal om de urn nog met een mooie gravure te voorzien. Denk aan naam, geboorte/sterfdatum, of een beknopte tekst. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken altijd graag met onze klanten mee om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Stuur een e-mail naar info@herdenkgeschenk.nl of vul het contactformulier in op onze website. Natuurlijk kunt u ook met uw vragen telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.