Levering

Levering

Producten worden geleverd per DHL. Leveringstermijn bedraagt ca. 3-5 werkdagen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw eigen gewenste producten persoonlijk bij ons af te leveren en weer op te halen. Dit wel van te voren telefonisch aangeven zodat er concrete afspraken gemaakt kunnen worden. Mocht u een urgente opdracht hebben dan kunnen we dat in overleg voor u realiseren, voor spoedopdrachten hanteren wij een spoedtoeslag bij van € 30,- exclusief btw. Bij grotere oplages zullen we altijd een offerte opmaken en bij akkoord een aanbetaling vragen van 50% voor dat we de productie van start laten gaan. Al onze prijzen zijn op aanvraag en exclusief 21 % btw mits anders wordt vermeld of aangegeven. Na uw bestelling ontvangt u onze digitale factuur mits anders wordt gevraagd. Wij verzoeken u dan ook om het verschuldigd bedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken onder vermelding van het factuurnummer. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Betalingen

Alle producten kunnen via de website besteld worden door ons contactformulier in te vullen. Na uw bestelling ontvangt u onze digitale factuur mits anders wordt gevraagd. Wij verzoeken u dan ook om het verschuldigd bedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken onder vermelding van het factuurnummer. Afhankelijk van het gevraagde product kunnen wij van te voren al een aanbetaling vragen van 50% na ontvangst van het verschuldigde bedrag zullen we pas overgaan tot het maken van het product. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Aanlevering product

De opdrachtgever levert op eigen verantwoordelijkheid het product digitaal aan. Belangrijk is dat de foto wordt aangeleverd vanaf minimale resolutie (300 DPI) inclusief eventuele tekst. We willen uiteindelijk een mooi product aan u kunnen afleveren.

Belangrijk is om het product met 100% zekerheid zodanig aan te leveren dat het naar wens verwerkt kan worden. Mocht het aangeleverd materiaal van onvoldoende kwaliteit zijn, dan nemen we vooraf contact met u op.

Bij grote oplages verzoeken wij de materialen zelf aan te leveren, waarna we eerst een proefdruk zullen maken en u een offerte toe laten komen. Gaat u akkoord met de proefdruk en offerte dan ontvangen wij graag de door u getekende offerte retour, en verzoeken wij om een aanbetaling te doen van 50%. Na ontvangst van de aanbetaling zullen we pas overgaan tot het maken van het product. Na aflevering van het product ontvangt u een factuur van het resterende verschuldigde bedrag. Wij verzoeken u dan ook om het verschuldigd bedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken onder vermelding van het factuurnummer. Lees ook onze algemene voorwaarden.